"Train as if you were the worst, perform as if you were the best."

maanantai 8. elokuuta 2011

Vitamiinitankkausta.

Meillä on Suomessa mahtava kesä! Ainoa miinuspuoli siinä on se että se on niin hitsin lyhyt.  Meillä on myös täällä Suomessa mahtavat "vitamiiniviljelmät", ja paras aika hyökätä puskiin ja pensaisiin on just nyt.
Näin minä tein viikonloppuna.
Mansikoita on tullut ahmittua heinäkuusta alkaen tasaiseen tahtiin. Muutama on päässyt jopa pakkaseenkin talven varalle.
Mustikoita on myös tullut mussutettua viimeiset pari viikkoa niin että koko perheen vaatteet on enemmän kuin yhden tahran peitossa. Ja mustikka se vasta se SUPERRUOKA on, joten jätetään kaupan hyllylle ne goji-marjat siihen asti kun mustikat loppuu metsistä!
On A:ta, B:tä ja C:tä vitamiineista, unohtamatta magnesiumia ja kalsiumia ym. Kaikkiaan mustikassa on kaikista marjoista korkein antioksidanttipitoisuus. Siinä on myös loistava apu vatsaongelmiin. Ja mikä parasta, se on niin hyvänmakuinen!

SUPERRUOKAA!


Ei pelkästään mustikka mutta myös ne herukat odottaa poimijaansa. Sadonkorjuu alkaa olla parhaimmillaan, ainakin eteläosissa maata. Omput punastelee puissa ja viinimarjapensaat kannattelee kuormaansa kärsimättöminä. Ja viikonloppuna lenkkipolulla puolukatkin olivat täyttäneet metsänrinteet. Ihanaa matkaevästä!!!


Nyt siis jokainen jemmaamaan nämä kaikki ihanat maut, värit ja vitamiinit talven varalle. Me tulemme niitä tarvitsemaan!!! Jos viime talvesta mitään opimme, niin mistä ikinä lisää virtaa saakaan niin kaikki keinot käyttöön vaan. Piste!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti