"Train as if you were the worst, perform as if you were the best."

torstai 25. elokuuta 2011

Tunnustus blogilleni!


Sain toissa päivänä ihanan tunnustuksen blogilleni "Juoksun pitkä oppimäärä" -- kiitos siitä kuuluu loistavalle kollegalleni, ja ystävälleni Liinalle. Olen otettu ja onnellinen!
Tunnustuksen saajana minun tulee vastata seuraaviin kysymyksiin:
Mikä on Lempi ..
-Väri
Lempivärejä on paljon, pukeudun aika paljon väreihin, jo ihan sen vuoksi että ne peilaavat paljon olotilaamme ja ajatuksiamme. Mutta jos jotain on mainittava niin eri sinisen sävyt, turkoosi ja aniliinin punainen ovat lemppareitani.
-Ruoka
Kana kaikessa muodossa. Kanasalaattia, kanapastaa jne. Pestoa työnnän melkein joka paikkaan. Sitten myös sushi, se on silloin tällöin saatavaa herkkua. Ja niin hyvää.
-Paikka, jossa haluaisi käydä
Olen matkustanut paljon, eri mantereilla, mutta Australia ja Uusi-Seelanti on vielä näkemättä. Rakastan omatoimimatkoja, joten mielellään lähden reissuun, jossa ei heti törmää toisiin suomalaisiin. Afrikan safari, Amerikan halki road trip, vaellus Andeilla tms. kiinnostaisi kovasti. Joku päivä.

Tunnustus tulisi siirtää eteenpäin tietylle määrälle bloggaajia, mutta ajattelin välittää sen vain yhdelle bloggaajalle, joka kertoo Hyvää Tänään- blogissaan arjen iloista ja kuinka niitä löytää paljon kun ihan oikeasti uskaltaa kohdata ne. Ole hyvä Henrica Fagerlund! :)


1 kommentti:

  1. Oi, kiitos Heidi! Tämä olikin ensimmäinen laatuaan :)

    hyvaatanaan.blogspot.com

    VastaaPoista