"Train as if you were the worst, perform as if you were the best."

torstai 4. elokuuta 2011

Kahvakuulaa ja hyvää oloa

Mahtavaa aloittaa päivä taas hyvällä kahvilla ja tuhdilla aamiaisella hymyillen auringon kanssa kilpaa. Mun "pakonomainen" bravuuri on aamulla myslin kaltainen "sörsseli", johon tulee milloin mitäkin. Pohjalla jogurtti ja sen kyytipoikana sitä, mitä kaapista sattuu löytymään just sillä hetkellä. Sillä lähdetään vaikka lentoon!

Eilinen lepopäivä oli tuottanut tulosta ja uhkuin energiaa tämän päivän kahvakuula-tunnilla. 45 min ajan sain itseeni ladattua julmetusti poweria. 12kg:n kuula ei enää tuntunut miltään pienemmillekään lihasryhmille, joten sanottakoon että kehitystä on tapahtunut. Maanantain puolikas oli lihaksien herätys lomalta mutta tänään päästiin jo itseasiaan. Loistavat, energiset asiakkaat lisäsivät tunnille vielä hyvää fiilistä, joten olo oli mahtava koko päivän.

Painonsiirtoa puolelta toiselle ja työntöä ylös.

Mielessä liikkui loppupäivän paljon ruokapoliittiset asiat. Oma huolenaiheeni on se etten ehdi panostaa tarpeeksi syömiseeni ja tämänkin aamutunnin jälkeen kiirehdin lounaalle hyvän ystäväni kanssa ihan vain välttääkseni energiatason laskun ja heikotuksen.

Lounaani terassilla: kana-mozzarella-paniini ja musta kahvi.

Paljon on viime aikoina tullut keskusteltua ihmisten kanssa ruuasta niin hyvässä kuin pahassakin. Suhtaudun hiukan kyseenalaisesti erilaisiin dieetteihin, joiden kimppuun moni käy. Niissä ei ole mitään pahaa JOS ne auttavat alkuun kohti toivottuja tuloksia. Tuskin kukaan niillä loppu elämää kuitenkaan pystyy elämään, joten niiden varaan ei kannata kaikkea jättää. Siksi painotankin "perusruokaa", tarkoittaen sillä kaiken sallimista kohtuudella. Ja siihen yhdistettynä säännöllinen liikunta niin eiköhän kehossa ala tapahtua jotain.

"Kuuntele kehoasi, sillä sekin kuuntelee sinua."

1 kommentti:

  1. Pitäiskin tulla sun tunnille joskus! :) Harmi vaan, ettei siellä oo lapsiparkkia...

    VastaaPoista