"Train as if you were the worst, perform as if you were the best."

maanantai 8. elokuuta 2011

Mahdollisuuksien maanantai.

“Believe and act as if it were impossible to fail.” ~Charles F. Kettering

Uusi viikko on aina uuden alku. Uusi viikko antaa aina uuden mahdollisuuden tehdä asiat toisin, olla parempi ja katsastaa toisia näkökulmia ehkä pieleen menneille asioille.
Miksei sitten tarttua tuumasta toimeen ja tehdä tästä viikosta edellistä parempi. Meillä jokaisella on siihen mahdollisuus! Tässä ja nyt.

Niin se maanantai, sehän se pilaa monesti kaiken MUTTA sillekin on annettava mahdollisuus. Maanantaina kannattaa tehdä aina jotain hyvää ja kivaa itselleen, oli se sitten hyvä treeni, uudet kengät tai vaatteet, tai uudet treenivaatteet tms. Ihan mikä vaan käy kunhan siitä tulee hyvä fiilis!

Oma maanantai meinasi mennä pieleen huonosti nukutun yön takia (lapsi itkenyt puoliyötä kasvukipuja) mutta oikaisin asian herätessäni ihan vain päätöksellä että "tästähän tulee hyvä päivä ja sillä selvä" enkä antanut minkään vaikuttaa siihen sen enempää. Sisäistin ajatusta klo 6.30 keittiönpöydän ääressä juoden aamukahvia, yksin, rauhassa ja antaumuksella. Se toimi.
Maittava aamiainen terästettynä eilen poimituilla marjoilla antoi potkun päivään ja aamun tunneille.

Omatekoista mysliä, luonnonjogurttia, banaania ja mustaherukoita. Njam!

Oli tiedossa kahvakuulaa, ja se vaan on niin huippua ettei tunnilta voi lähtee huonolla fiiliksellä pois. Vaikka ennen sitä olisikin hiukan tahmeessa, niin treenin jälkeen kroppa on taas kuin uudesti syntynyt ja mieli noussut ylimmälle oksalle lällättelemään.
Tämän viikon treenit siis korkattu. Aineenvaihdunta maksimoitu hikoilemalla ja energiatasoa lisätty aamuisesta koko päiväksi.

Tikku-ukko Tellu näyttää demoa osasta liikkeistä:Huomenna sitten hypätäänkin spinning-pyörän selkään hikoilemaan.

‎"Train as if you are the worst, perform as if you are the best."


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti