"Train as if you were the worst, perform as if you were the best."

tiistai 9. elokuuta 2011

Toimintatiistai.

Aamukahvi nautittu. Aamupala syöty. Herättykin siinä jossain välissä. Treenikassi pakattu. Lapsi kiikutettu päivähoitoon. Aamupäivä asioitu asiakastapaamisissa ja saatettu monelle hyvä mieli ja uusi alku syksylle.
Siinä työni mausteet -- "aiheuttaa" ihmisille hyvä mieli, lisätä heidän energiatasoa ja auttaa heitä muuttamaan elämäntapoja toivottuun suuntaan.

Rakkaat pyöräilykenkäni.
Iltapäivä menty spinning-tunnin ja kahvakuulan merkeissä. Korkattu minulle uusi kuntokeskus, josta tulee ainakin osittain uusi työpaikkani. Loisto juttu!

Ohjaajalla on aina useampi kenkäpari mukana. Just in case!
Spinningkin tuli taas havaitttua mukavaksi pienen paussin jälkeen. On ollut nääs tota motivaatiopulaa sen suhteen melkein koko kevät ja kesä. Mutta nyt oli ihan jopa nautinto!
Joskus on vaan pidettävä taukoa niissä treenimuodoissa, joihin mieli ei pääse mukaan. Tehtävä jotain aivan muuta. 
Motivaatio on se juttu, joka kantaa kauas ja tuottaa tulosta. Se on se voima, joka tekee tien vuoren huipulle kevyemmäksi kulkea.
Motivaatio on eväspakettimme, joka antaa energiaa, auttaa pysymään tavoitteessamme ja vaikeina aikoina myös lohduttaa meitä "matkallamme".


"The greatest gift you will ever receive is the gift of loving and believing in yourself. Guard this gift with your life. It is the only thing that will ever truly be yours."  ~Tiffany Loren RoweEi kommentteja:

Lähetä kommentti