"Train as if you were the worst, perform as if you were the best."

torstai 1. syyskuuta 2011

Juoksua virtuaalimaisemissa.

Aina pitää kokeilla jotain uutta virittääkseen motivaatiota uudelle tasolle kunnon kehityksen suhteen. Vaikka rakastan juoksemista, niin juoksumatto on minulle tätä nykyä painajainen. Ennen juoksin sillä paljonkin, mutta nykyään en vaan jaksa siitä innostua, niin hyvää treeniä kuin se onkin.
Mutta eilen illalla sain mahdollisuuden testata minulle uudenlaista "tyyliä" juosta juoksumatolla. Virtuaalista juoksua. Tai paremminkin, juoksua virtuaalimaisemissa.

Ready. Steady. GO!

Kurkkaus allaolevasta linkistä selventää, kuinka mahtavat maisemat aukeavatkaan eteen tylsän ajanottotaulun ja kalorimittarin sijaan.

http://www.matrixfitness.com/content/cardio-virtual-active

Aikaa minulla oli taas rajoitetusti töiden lomassa, joten valitsin vuoristoisen maaston saadakseni maksimoitua 30 minuutin juoksun myös kunnon lihastyöllä. Valittuani tason ja maaston, laite teki muun työn puolestani, minun ei tarvinnut kuin juosta ja nauttia maisemista kuunnellen luonnon ääniä korvanapeistani.

Sierra Nevada oli siisti paikka!

Ihania pikkupolkuja.

Mahtavia maisemia huipulta.

Eihän tämä juoksukokemus vedä vertoja oikeaan maastossa juoksemiseen, mutta jos ei ole vaihtoehtoja niin miksei tämäkin kelpaa.

Samalla periaatteella poljin oman spinning-treenin muutama päivä sitten ja sain sitä kautta hiukan uutta ulottuvuutta treenaamiseen.

Ei hullumpaa!!

PS/ Jotta koko keho olisi kuormittunut täysin, niin loppuun vielä 5 minuutin AB SOLO-treeni 5 kg:n kuntopallolla heittäen "koreja" Scooterin tahtiin. Ai että!
Keskivartalon lihakset saivat tehotreenin unohtamatta myöskään yläkroppaa, joka heitteli vahvalla otteella "koreja" loppubiittiin saakka. Ja hiki virtasi. Mahtavaa!!!

1 kommentti:

  1. Kuulostaa hauskalta vaihtoehdolta Suomen talvikeleillä. Siirryn itse sisäjuoksuun talven kolkutellessa ovea ja keväällä kun taas pääse ulos tuntuu siltä kun saisi taas pitkästä aikaa hengittää. Tämä tekisi varmasti sisäjuoksusta huomattavasti nautinnollisempaa. Joko näitä on jossain?

    VastaaPoista