"Train as if you were the worst, perform as if you were the best."

maanantai 5. syyskuuta 2011

Energia hakusessa!

Hämmästyin tänä aamuna ruokakaupassa. Kello oli seitsemän ja pikaisesti olin ostamassa omia eväitä työpäiväni läpiviemiseksi. Jonoa kertyi hetkessä ja kaikilla tuntui olevan valtava kiire. Jokainen näytti väsyneeltä, ja haukotus tuli ketjureaktiona ainakin joka toiselta. Kiinnitin huomion ostoksiin, joita ihmiset kantoivat käsissään. Battery. Red Bull. Ed. Energiajuomia jokaisella.
Oli maanantai-aamu. Itsekin olin heränyt 5.30 ja yksi kuppi mustaa kahvia oli liian vähän tälle aamulle, joten join kolme. Silmät vielä silloinkin kiinni.

Miten nämä aamut onkaan aina viikko viikolta vaikeampia mitä syvemmälle syksyyn mennään??? Vaikka kuinka kävisi ajoissa nukkumaan, niin silti herääminen puoli kuusi aamulla tuntuu aina yhtä vaikealta.
Mutta ilman siipiä antaavaa redbullia, tai energisoivaa batteria sain oman potkuni päivään klo 7.30 pilates-tunniltani. Rauhallista mutta voimakasta energiaa, joka kantoi päivän vahvasti loppuun saakka.

Mieleeni jäi kuitenkin kytemään ihmetys energiajuomien suosiosta. Ja niistä ilmeistä, joita näki kaupassa seitsemän aikaa aamulla. En ihmettele yhtään jos olemme näin väsyneitä, kun aamun ainoa "pala" on kofeiinia, tauriinia, guaranaa ja tuhottomasti E-koodeja. Keho ei käy vahvana kauaa.
Olen kulkenut paljon aikaisia aamuja ruuhkaisissa julkisissa kulkuneuvoissa, joissa näkee puoliunisia matkustajia, osa jopa nukkuu. Mutta tämä kaupan jono oli vielä vaikuttavampi. Aivan kuin edit tai redbullit olisi ollut ainoa toivo selvitä päivästä kunnialla. Monille se ehkä oli päivän paras piristysruiske.

No ei ne omat ostoksenikaan olleet kovin häävejä. Kaksi recovery juomaa ja rypäleitä. Olisin voinut valita paremminkin mutta...

Eväät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti