"Train as if you were the worst, perform as if you were the best."

perjantai 2. joulukuuta 2011

Hoppua, jatkoflunssaa ja videonauhaa...

Viikko on melkein vierähtänyt siitä, kun viimeksi ehdin istahtaa alas ja laittaa ajatukseni Juoksun pitkään oppimäärään. En haluaisi puhua kiireestä, mutta sitä se on silti ollut. Itseaiheutettua, niin kuin kiire yleensä on.
On ollut flunssaa. Veto on ollut niin itseltä, kuin muultakin perheeltä totaalisesti pois. Olen valvonut öitä kuumeisen lapsen kanssa, yrittäen helpottaa hänen oloaan. Oma olo aamulla on ollut lähes yhtä kauhea, valvotun yön jälkeen.
Sitten on ollut paljon töitä, ylimääräisiä projekteja, joihin olen lupautunut. On tullut uurastettua pitkiä päiviä, mutta nyt on pidemmän puoleinen viikonloppu, aikaa levätä, pysähtyä ja sulauttaa taas uudet opitut asiat ja ahaa-elämykset aivokoppaan.

Parisen viikkoa sitten toimittajakollegani Jenny Huttusen kanssa purkitettiin hiukan kuvamateriaalia kuntosalitreeneistä YLEn Olotila-sivustoille. Jennyllä oli loistava idea, omien kokemusten kautta, poistaa pelot perussalitreeneistä lyhyellä selkeällä jutunpätkällä.
Eilen torstaina juttu saatiin ulos, ja se on nähtävillä YLEN nettisivuilla allaolevan linkin kautta.

http://olotila.yle.fi/mina/kunto/ala-pelkaa-painoja-ja-penkkia

Loistavaa työtä Jenny, editointi oli upeasti hoidettu!!!

Tästä on hyvä jatkaa loppuviikkoa, rentoutuen, lyöttäytyen yhteen illalla kollegajuokkion kanssa, parantaen maailmaa, niin omaa kuin muidenkin.

"Onni tulee asioista, jotka saavat meidät hyvälle tuulelle, sydämen sulamaan ja kehomme lentämään."

"Who said woman was not meant to fly?"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti