"Train as if you were the worst, perform as if you were the best."

sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Heittäytymisiä.

Kun uskallamme avata silmämme, kurkistaa ovista ja ikkunoista, hypätä hetkeksi mukavuusalueelta pois, tarjoutuu meille mahdollisuus kasvuun.



"All true learning is experience. Everything else is just information." - Albert Einstein


Mennyt viikko on suonut minulle monta kasvun paikkaa, joista olen enemmän kuin onnellinen. Viikkoon on mahtunut ihmisiä, jotka ovat ehdottomasti tupsahtaneet eteeni syystä. On tapahtunut asioita, joiden tekemistä olen hiukan epäröinyt, mutta intuition varassa olen päätynyt menemään, tekemään ja toteamaan ne oikeiksi valinnoiksi.
Omasta mielestäni olen ollut normaalia alttiimpi "heittäytymisille", mikä on tuonut uusia ahaa-elämyksiä ja kokemuksia.
Pikkujouluja on juhlittu niin vanhalla kuin uudella työporukalla. Palattu kasarimeininkiin farkkuliiveineen ja säärystimineen. Opittu tuntemaan paljon uusia ihmisiä, ja tehty havaintoja elämän rajallisuudesta ja terveyden tärkeydestä. Istuttu useammallakin kuin yhdellä luennolla. Ja vihdoin ja viimein päästy ystäväni Henrican Deep Relaxing Sounds konserttiin, jossa pääosaa esittää kontrabasso.



Henricasta ja hänen kontrabassostaan voi lukea enemmän Henrican blogista http://hyvaatanaan.blogspot.com/

Pienessä pähkinänkuoressa voisi viikon tiivistää kahteen sanaan: ajatuksia herättävä.


Kiitos myös Kati Varikselle energisoivasta luennosta ja mielenkiintoisesta juttutuokiosta hyvinvointikartoituksen parissa.



Katista ja hänen hyvinvointipalveluistaan voi lukea enemmän Boreal Wellness- nettisivuilta, jonka linkki löytyy tästä :  http://www.borealwellness.com/

Tunnen olevani taas askeleen verran parempi...kaikessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti