"Train as if you were the worst, perform as if you were the best."

lauantai 8. lokakuuta 2011

Sydän tietää. Sydän uskoo. Sydän luottaa.

Minulla on vahva usko siihen, että jos jotain todella haluaa tehdä täydestä sydämestä, niin syitä ja esteitä sen tekemättä jättämiseen ei ole.

"Jos ei ole tietä, niin se tie tehdään." Vahva mottoni.


Olen tottunut elämään mieheni alati muuttuvien työaikataulujen kanssa. Aina se ei ole helppoa, mutta nämä ovat asioita, joihin on vain asennoiduttava oikein. Kukin tavallaan.
Epäsäännölliset työajat, niin itsellä kuin miehellänikin, on myös pakottanut minut keksimään keinot liikkua ja treenata omalla ajalla lapsi mukana. Nyt jo 3-vuotias tyttäremme on tottunut liikkumaan vaunuissa mukana pienestä pitäen äidin juoksulenkeillä, joten lapsi ei todellakaan ole este liikuntaharrastukselle. Tai sanotaanko että esteitä ei ole liikuntaharrastukselle lainkaan, jos liikkua todella haluaa.Kaikille se ei ole itsestään selvä elämäntapa, ja helposti sitä asettaa mukavuustekijät liikunnan yläpuolelle.
"Mun pitäisi käydä salilla 3 kertaa viikossa, mutta..."
"Mun pitäisi ehtiä jumppaan edes kerran tällä viikolla, mutta..."
"Mun pitäisi aloittaa lenkkeily taas uudelleen, mutta..."
Pitäisi ja pitäisi. Tekosyitä!

Kaikki on mahdollista, jos todella jotain haluaa. Kaikelle löytyy aikaa, jos todella sitä haluaa. Kaikki on kiinni omista valinnoista, omista prioriteeteistä, ja päätöksistä.

Istutin siis tänä aamuna tyttäreni rattaisiin ja taas mentiin. Kehoni kaipasi juoksulenkkiä, joten vaihtoehtoja ei ollut. Syysaurinko kutsui taas jättämään jälkensä Helsingin edustan rantaviivaan aina Kaivopuistosta Lauttasaareen ja takaisin. Ihana meri. Sen tuoksu. Aallot ja mahtavat purjeveneet ulapalla. Lauantaita ei voinut paremmin enää aloittaakaan.Eilen illalla istuin sohvalla läppärini kanssa selaillen YouTubesta videoita. Etsin monesti motivaatiota ja inspiraatiota tekemisilleni ja ehkä vielä jotain syvempää tarkoitustakin.
Allaoleva videopätkä osui silmiini. Olin nähnyt sen aiemminkin. Se oli tehnyt jo silloin vaikutuksen, mutta nyt haluan välittää viestin eteenpäin.

http://www.youtube.com/watch?v=oLdi0hMkinM&feature=share

Niin kauan kuin jokin asia vaan tuntuu oikealta, kaikki on mahdollista toteuttaa. Jos uskomme itseemme ja teemme täydestä sydämestämme sitä mitä teemme, mikään este ei ole tiellämme.


"Stop saying I wish, start saying I will."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti