"Train as if you were the worst, perform as if you were the best."

torstai 6. lokakuuta 2011

Aika on rajallista.

Maailman ihmisiä kosketti tänä aamuna tieto Applen perustajan Steve Jobsin kuolemasta. Ja minä olin yksi heistä.
Yksi historian kirjoihin merkkinsä saanut vaikuttaja, edelläkävijä, mentor ja esikuva oli poissa. Taas kerran.
Applen teknologian vannoutuneena käyttäjänä jo vuosia, voin sanoa että hän loi jotain todella älykästä, mutta myös jotain todella kaunista.
Mistä tunnistaa kirkkaan tähden? Siitä, että se loistaa yhä edelleen vaikka liekki olisi sammunut. 
Steve työllään loi tähden, "haukatun omenan", josta tuli brändi, joka loistaa tällä hetkellä maailmassa kirkkaimpana kuin mikään muu teknologiabrändi.
Hän uskoi unelmiinsa, jätti muiden mielipiteet omaan arvoonsa ja toteutti sen minkä koki oikeaksi. Elämä ei ole tuhlattavissa, aikaa ei ole kuin rajallisesti. Jokaisella meistä. Jokainen päivä on arvokas. Jokainen päivä voi olla osa sitä unelmaa, jonka haluamme rakentaa.


Usko siis unelmiisi. Luota itseesi. Ja tee mahdolliseksi ne asiat, joihin muut eivät uskalla uskoa. Mitään ei ole menetettävissä!
‎"Your time is limited, so don't waste it living someone else's life. Don't be trapped by dogma — which is living with the results of other people's thinking. Don't let the noise of others' opinions drown out your own inner voice. And most important, have the courage to follow your heart and intuition. They somehow already know what you truly want to become. Everything else is secondary" - Steve Jobs

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti