"Train as if you were the worst, perform as if you were the best."

sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Vanhasta luopuminen antaa tilaa uudelle.

Luopuminen. Se on monesti vaikeaa monille, myös minulle. Ihminen on luonnostaan keräilijä, haalimme ympärillemme maallista mammonaa, keräämme muistoja menneestä ja pidämme monesti liiankin hanakkaasti kiinni asioista, jotka ovat turhia ja vain hidastavat matkaamme elämässä eteenpäin.
Tuttu ja turvallinen on rauhoittavaa, oli se sitten kuinka raskas taakka harteilla kannettavana tai tukkona turhana roinana kotinurkissa.
Minulle kevät symbolisoi uudestisyntymistä ja kaiken uuden alkua. Vuoden takaiset ajatukset ja olotilat palaavat väkisinkin mieleen, mutta voin huokaista helpotuksesta. Tämä kevät on täysin erilainen. Pursuan elämää, intoa, ideoita ja intohimoa. Tietoisesti olen pyrkinyt muuttamaan asioita, ajatuksia, toimintatapoja ja jopa luopunut taakoista harteiltani. Voittanut pelkoja, ottanut riskejä ja elänyt enemmän hetkessä kuin ehkä koskaan aiemmin.
Mikään ei ole mahtavampaa kuin tehdä tilaa uudelle! Sen symboliksi vedin eilen vaatekaappini aivan täysin alas, ja voisinko sanoa, että lähes puolet vaatteistani tuli karsittua raa'alla kädellä kierrätykseen.
Mahtavaa!
Kasa vanhoja vaatteita, joita en ole käyttänyt ikuisuuksiin.

Tulkoon kevät. Tulkoon aurinko. Tulkoon uudet kevät- ja kesävaatteet - tein tilaa teille!!!

Vaikkei maallinen mammona, kaikenmaailman krääsä ja ihanat vaatteet olekaan elämän pääasia, niin olkoon tämä vertauskuva sille, että joskus on hyvä luopua vanhasta, joka ei enää palvele toivotulla tavalla. On uskallettava uusiutua, kehittyä, puhdistautua. Katsoa eteenpäin ja jättää taakseen eilinen, ja ottaa tämä päivä uutena mahdollisuutena muuttaa asioita parempaan.Jokainen päivä on uusi mahdollisuus. Ihanaa sunnuntaita kaikille <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti