"Train as if you were the worst, perform as if you were the best."

lauantai 18. helmikuuta 2012

Lenkkitossut valmiiksi -- Kilpailuaikaa tasan kuukausi!!!

Olen työstänyt viime aikoina paljon juoksuun liittyviä projekteja. Itseasiassa kaikki alkoi jo viime vuoden puolella ajatustyöllä, mutta mennyt vuodenvaihde lisäsi runsain mitoin vettä myllyyn niin, että moni asia sai pontta alleen aina enenevässä määrin.
Nyt olen innosta lennellyt pää pilvissä, mutta pitänyt silti tarpeen mukaan tossut maassa, ja antanut sydämenasialleni riittävästi aikaa ja energiaa, jotta mahdollisimman monella olisi mahdollisuus kokea sama juoksuinnostus kuin minulla ja monilla miljoonilla muilla ympäri maailman.


Kevät tulee hurjaa vauhtia. Se on myös merkki siitä, että muutkin kuin talvijuoksijat uskaltautuvat sitomaan lenkkitossujen nauhat ja ottamaan sen ensimmäisen askeleen kohti kohoavaa juoksukuntoa.
Kevät on myös täynnä erilaisia juoksutapahtumia, joten jos koet niistä olevan sinulle motivaation kannalta hyötyä niin ilmoita itsesi, ja vaikka muutama ystäväsikin Naisten Kympille tai Helsinki City Run-tapahtumaan. Jo itsessään juoksutapahtumat ovat elämyksiä, jokainen tuntee itsensä voittajaksi oli loppuaika mikä tahansa.

Minua motivoi tänä vuonna kolme juoksutapahtumaa, joista kerron enemmän myöhemmin:)

Muutama viikko sitten julistin kilpailun alkaneeksi. Vielä ehdit mukaan, sillä aikaa on tasan kuukausi!! Palkintona on räätälöity juoksuohjelma yhdelle, tätä ei kannata missään nimessä missata. Käy kurkkaa kilpailun säännöt tästä, ja osallistu. Aikaa 18. maaliskuuta saakka!


2 kommenttia: