"Train as if you were the worst, perform as if you were the best."

torstai 9. helmikuuta 2012

Julistan kilpailun alkaneeksi!!!!

OTA HAASTE VASTAAN!


Vaikka ulkona vielä paukkuu pakkanen ja lunta on metreittäin tien penkereillä, niin joka vuosi se kevät ja kesä kuitenkin saapuu jossain vaiheessa.
Kevät on myös monille sitä aikaa kun sisäliikunta alkaa kyllästyttää ja mieli halajaa ulos liikkumaan.
Tiedän kokemuksesta, että (melkein) jokaisella on oikeasti salainen haave oppia juoksemaan. Moni kieltää sen viimeiseen saakka vedoten erilaisiin tekosyihin.


Olen nähnyt vuosien varrella ihmisiä, jotka ovat vannoneet henkeen ja vereen, etteivät koskaan tule juoksemaan muualle kuin bussiin tai hädän hetkellä jotain karkuun. Vuosien jälkeen kuulen että he ovat juosseet maratonin tai ottaaneet lenkkeilyn muuten vain elämäntehtäväksi. Oletko mahdollisesti yksi heistä??Uskon että mikään ei ole mahdotonta!

Nyt jokaisella on mahdollisuus osallistua Juoksun pitkä oppimäärä- blogissani kilpailuun, jossa palkintona on yhdelle räätälöity juoksuohjelma.

Olit sitten vasta-alkaja, ja haluat oppia ihan oikeasti juoksun salat ja liittyä meidän monien "hullujen" juokkoon, tai sitten jo konkari, ja haluat parantaa tekniikkaasi ja ehkä tulevaa maraton-aikaasi. TÄMÄ KILPAILU ON JUURI SINUA VARTEN!!!!

Sääntöjä ei ole, taivas on vain rajana - sinun tarvitsee vain liittyä Juoksun pitkä oppimäärä-blogin lukijaksi, joiden kesken arpaonni suosii yhtä onnekasta maaliskuun 18. päivä!


KESÄ TULEE, OLETKO VALMIS???Ei kommentteja:

Lähetä kommentti