"Train as if you were the worst, perform as if you were the best."

lauantai 5. toukokuuta 2012

Juoksun jatkeena...

Moni uurasti tänään kylmässä ja koleassa kevätsäässä 21 kilometriä. Tunsin pienen piston sydämessäni, sillä siellä minunkin olisi pitänyt olla, tallaamassa samoja teitä, valuttamassa yhtä lailla hikipisaroita ja tuntemassa juoksun hurmaa ja yhteenkuuluvuuden tunnetta kaikkien 14 000 HCR:lle osallistujan kanssa. Mutta kaikki ei näköjään menekään aina niin kuin strömsössä...mitä lie sanonta sitten haluaakaan kertoa.
Tulevalla viikolla aloitan koutsaamaan juoksukoululaisia, joten siihen nähden oli hyvä olla juoksematta puolikasta tänään. Olisi voinut olla tilanne ensi viikolla niin paha reiden suhteen, etten olisi pystynyt juosta metriäkään.
Vuosi sitten blogini merkinnät näyttivät tältä... Juoksukoulua aloiteltiin myös silloin, hiukan eri fiiliksissä vain.

5. toukokuuta, 2011


Tossua toisen eteen...

Näin on siis käynyt. Olen palannut takaisin töihin. Maanantain ja tiistain jälkeen olin aivan puolikuollut, joten hiukan laittaa mietityttämään ettei ehkä ollutkaan hyvä idea.
Keho ei selvästikään ole vielä palautunut ylikunnosta ja uupumuksesta. Palataan tähän asiaan myöhemmin mutta nyt haluan hehkuttaa JUOKSEMISTA!!!!

En ehtinyt korkkaamaan lenkkikautta viikonloppuna, joten jouduin kylmiltään juoksukoulun vetoon. En edes muista milloin olen viimeksi vetäissyt juoksutossut jalkaan.


Puhun nyt siis vain ja ainoastaan omasta puolestani: tunnin ylämäkipainotteinen juoksuharjoittelu meni leikiten. Tunsin kyllä kehoni, hengästymiseni ja lievän lihasväsymyksen MUTTA tilanteeseeni nähden yllätyin kuinka kunto oli yhä kohdillaan. Moni oli huonommassa jamassa ja jouduinkin odottelemaan hitaampia juoksukoululaisia, jotka alkoivat jäädä jälkeen. Oma väsymykseni iski vasta illalla.

Vaikka en ole ihan täysin vielä löytänyt sitä samaa treeni-intoa ja liikunnan iloa jonka olen omannut aiemmin, niin pienen hetken sain sen kuitenkin tuntea jossain matkanvarrella kivutessamme pikajuoksua pitkää pätkää ylämäkeä ylös.

"I'm strong, I run strong, I live strong."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti