"Train as if you were the worst, perform as if you were the best."

perjantai 27. huhtikuuta 2012

Viestinviejänä tavalla tai toisella.

Tällä viikolla tunnen onnistuneeni monessa asiassa. Olen saanut kohdata tyytyväisiä asiakkaita, positiivisia ja iloisia ihmisiä, nähnyt konkreettisesti työni tuloksia ja saanut uusia projektitarjouksia.
Jos aina matkataan tukkaputkella eteenpäin, pidetään viikkorutiinit samana eikä ehditä hidastaa vauhtia, moni asia jää huomaamatta.
Reisivamman takia jouduin jättämään väliin loppuviikon jumpat ja torstain jumppatuntiputki vaihtuikin asiakkaitten parempaan havainnointiin ja tilannekatsaukseen. Mitä kaikkea tapahtuukaan aina torstaisin minun ollessa ohjaamassa kolmen jumpan putkea... Asioita, jotka jäävät huomaamatta.
Viime aikoina olen nähnyt monen asiakkaan lähtevän onnellisena kotiin hyvän yhteistreenimme jälkeen. Toiminnallinen harjoittelu, ennentekemättömät ja -näkemättömät lihasliikkeet, patteriharjoittelu erilaisilla välineillä ovat olleet kova sana monille. Tuntiin mahtuu paljon hikeä, väsyneitä lihaksia ja puuskutusta, mutta myös paljon onnistumisenelämyksiä ja voittajafiiliksiä. Jotkut vain kaipaavat sitä ääripään rääkkiä ilman periksiantoa, ja sitä että joku piiskaa ja ruoskii, eikä anna luovuttaa.


HAHAA... :D


Tästähän tässä kaikessa on kyse - hyvinvointiviestin viemisestä eteenpäin, tiedon ja kokemuksien jakamisesta mahdollisimman laajalti oli sitten kyseessä asiakastapaaminen, blogiteksti, lehtiartikkeli tai TV-esiintyminen. 
Kaikki on plussaa!!!


Käytä portaita!!!!!!!!!!
Mukavaa viikonloppua <3

2 kommenttia:

  1. Hyvää fiilistä seuraten, heitin sinulle haasteen tuolla omassa postauksessani vappuaattona. =)

    Onnenpäiviä! =)

    VastaaPoista