"Train as if you were the worst, perform as if you were the best."

sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Aurinkoa ja aurinkolaseja.

Aurinko. Se oli ulkona tänään. Paistoi kirkkaalta taivaalta ja hiveli jokaisen sielua tavalla tai toisella. Minun sieluuni se iski syvälle, antoi merkin energiakeskukselle, ja ilmoitti että kohta on kesä. Keho alkaa pikkuhiljaa pärjäämään vähäisillä yöunilla, koska se ei malta nukkua auringon ohi.
Olisiko vapaapäivältä voinut toivoa parempaa kuin pilvetöntä taivasta ja krookuksia tunkemassa esiin puiston pientareilta. No ei olisi voinut!


Kevät ja kesä laittaa minut pukeutumaan väreihin, haalimaan niitä ympärilleni kaikella mahdollisella tavalla. Puhumattakaan kodin sisustuksesta tai ylimääräisistä väripilkuista asusteissa esim. kengissä, koruissa, huiveissa, aurinkolaseissa jne.
Menneellä viikolla poikkesin hiukan täydentämässä kevät/kesävaatevarastoani ja ostoksiin tarttui niin paitaa kuin housua ihanissa kirkkaissa väreissä. Olen aina haalinut tummia housuja, ja mielellään farkkuja, mutta nyt päätin repäistä ja ostaa pinkit kesähousut. WOW!


Kaunis keväinen sunnuntai kului tänään ulkoillen, tutkaillen kevään ensi-ihmeitä kamera kädessä ja lapsi toisessa. Puistot täyttyivät ihmisistä ja kaikilla tuntui olevan aikaa nauttia juuri siitä hetkestä, auringonsäteistä ja ajasta läheisten kanssa.


Ihanaa alkavaa viikkoa, pysykää energisinä ja hymyilkää kilpaa auringon kanssa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti