"Train as if you were the worst, perform as if you were the best."

maanantai 2. tammikuuta 2012

Muutostuulia.

Vuoden ensimmäinen maanantai oli pelastettu vain ja ainoastaan oikealla asenteella. Kun joutuu kiskomaan itsensä sängystä ylös puoli kuusi parinkin lyhyeksi jääneen yöunen jälkeen, tahdonvoimalle ja kaikkivoipuuskuvitelmille on tarvetta. Ja jotta saa vielä mukaan positiivisen ja energisen asenteen hymyllä varustettuna, niin kaikki on laitettava peliin. Ihan kaikki.
Jostain sain kaivettua aamuvarhaisella niinkin loistavan fiiliksen, että ihan jo odotin töihin lähtöä. pilates-tuntiani, omia aamutreenejä ja asiakkaita. Hahaa, uudenvuodenlupaukseni oli toiminut jo toista päivää!

Ja lupauksenihan vuodelle 2012 oli:


Teen joka päivä ainakin yhden asian, jota en ole tehnyt aiemmin.


Vuosi valmiina valloitettavaksi, elämän käsikirja kirjoitettavaksi.

Sunnuntai-iltana istuessani rauhallista koti-iltaa mieheni kanssa, aloin miettiä oikein syvällisesti uutta asennettani jokaiseen uuteen päivään, ja niitä mahdollisuuksia, joita jokainen uusi asia toisi tullessaan. Mikä valtava muutos pienilläkin asioilla voi olla ympärillä olevaan maailmaan. Mitä enemmän asiaa ajattelin, pohdin ja pyörittelin mielessäni, sitä mahtavammalta minusta alkoi tuntua.

Nyt jäämme siis vain katsomaan mitä uutta keksin jokaiselle vuoden 366:lle päivälle. Yksi bonuspäivä mukana karkausvuoden kunniaksi... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti