"Train as if you were the worst, perform as if you were the best."

perjantai 6. tammikuuta 2012

Läpi tuulen ja jään.

Loppiaisena on lupa levätä. Nukkua pitkään. Unohtaa aikataulut. Jättää vastaamatta puheluihin. Olla suunnittelematta mitään. Paitsi juoksulenkkiä.
Lenkkarin nauhat tiukasti rusetille ja baanalle. Vastassa hyytävä merituuli ja lievä jäätävä tihku ajoittain, mutta annanko sen haitata menoani? No, en tietenkään!


Vuoden ensimmäinen viikko melkein takana ja täytyy myöntää, että vuosi 2012 on alkanut paremmin kuin osasin odottaa. Jos sama vauhti jatkuu loppuun saakka, niin voisinpa melkein sanoa että kaikki on mahdollista, jopa mahdottomuudetkin.

Minähän tein itselleni lupauksen vuodella 2012, että tulen vuoden jokaisena päivänä tekemään jotain uutta, jotain sellaista, jota en ole koskaan aiemmin tehnyt. Tietoisesti.
Kuusi päivää takana ja 360 vielä edessä, mutta jos jo näissä kuudessa päivässä olen saanut aikaan valtavia muutoksia, niin vain maailman äärettömyys tietää mitä loppuvuosi pitää sisällään. Tällä menolla varmasti uskomattomia asioita!

Jokainen aamu tämän vuoden puolella olen herännyt ajatukseen siitä, että mitä uutta tänään voisin tehdä. Sen ei tarvitse olla mitään konkreettista ja näkyvää, vaan se voi olla ihan omassa itsessään tapahtuva muutos käyttäytymisessä, ajatusmaailmassa tai asenteessa. Ja uskokaa tai älkää, nämä muutokset ovat niitä kaikkein voimakkaimpia ja tuottoisimpia, joilla on kauaskantoinen vaikutus pitkälle tulevaisuuteen saakka, niin itsessämme kuin lähipiirissämmekin.
Toki mielessäni on konkreettisiakin asioita kuten esim. lomareissuja, treenielämyksiä, hankintoja, omien taitojen kehittämistä yms. mutta silti pidän tärkeimpänä niitä asioita, jotka tapahtuvat omien korvien välissä.Mahtavaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti