"Train as if you were the worst, perform as if you were the best."

perjantai 9. maaliskuuta 2012

Juoksutossuilla on väliä - ja vielä ehdit osallistua KILPAILUUN!

Aika kuluu. Kello tikittää. Päivät lentävät siivillä. Aurinko nousee aina vain ylemmäs ja ylemmäs, ja lämmittää aina vain enemmän ja enemmän.
Tiet alkavat sulaa, asfaltti tulla esiin ja kevään merkkejä näkyä päivä päivältä enemmän.
On aika kaivaa kevyempiä ulkoiluvaatteita esille, katsastaa lenkkitossujen tilanne ja suunnata tarvittaessa uusien lenkkitossujen ostoon jos tarve sitä vaatii.
Välttääkseen kivut ja epämukavuudet, vuosien takaisilla lenkkitossuilla ei kannata liikkeelle enää lähteä. Vanhojen tossujen iskunvaimennus ei enää ole parhaimmillaan, ja varsinkin aloittelevan lenkkeilijän on kiinnitettävä huomio mukaviin, tuettuihin jalkineisiin, jotta lenkkeily- tai juoksuharrastus lähtisi liikkeelle mitä parhaimmalla tavalla.
Itse omaan neljät eri juoksutossut, joilla kaikilla on omat tarkoituksensa. Yhdet sisällä tapahtuviin juoksumattotreeneihin, ja kolmet muut sääolosuhteiden ja maastojen mukaan valittaviin harjoituksiin.
Näin laajaa juoksutossuvalikoimaa ei tarvitse lähteä itselleen haalimaan, vaan yksillä pärjää alkuun, jos juoksee vain ulkona pari kertaa viikossa.


Mutta mitä enemmän ja syvemmälle juoksuharrastukseen haluaa hurahtaa niin sitä tärkeämmäksi välineet, niin juoksutossut kuin muutkin asusteet tulevat, jotta juoksemisesta tulisi nautinnollisempaa, motivoivampaa ja kehittävämpää. Sitähän se oikeasti on!
Helmikuussa JULISTIN KILPAILUN alkaneeksi, ja nyt on taas aika muistuttaa kaikkia, että aikaa on vielä ensi viikko aina 18. maaliskuuta saakka. KILPAILUN OHJEET löytyvät TÄSTÄ, joten klikkaa sisään ja löydä itsestäsi juoksija isolla J:llä!

"ONCE A RUNNER, ALWAYS A RUNNER."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti