"Train as if you were the worst, perform as if you were the best."

lauantai 10. maaliskuuta 2012

Keväinen esterata.

Haasteita kaipaavat juoksijat, tai muut ulkoilijat, nyt ylös, ulos ja lenkille!!
Vaikka auringosta ei ollut tänään tietoakaan, niin virittäydyin silti aamutuimaan "juoksu mode" näppäimellä ja suuntasin litisevän loskan keskelle harppomaan yli vesilammikoiden ja taiteilemaan jäisten tienposkien päälle. Jostain se aurinko pääsi paistamaan pääkoppaan ja valaisi ajatuksia loistavilla ideoilla, joista oli apua sumuiseen harmauteen.


Suomen vaihteleva ja arvaamaton sää on syy miksi omistan kolme paria ulkojuoksutossuja. Tämän aamun juoksulenkin jälkeen juoksutossuni ovat aivan litimärät, ja tuskin kuivuvat ihan hetkessä patterin vieressäkään. Vaikka kuinka yritin harppoa yli vesiesteiden, niin märkä, paikkapaikoin upottava sohjo kasteli jalat kauttaaltaan.
Kotona odotti lämmin suihku, joten mitä pienistä "vesivahingoista".
Huomasin kevään petollisen ilman, ja sen raa'an tuulen, joka helposti kaivautuu luihin ja ytimiin ellei ole varustautunut oikeilla varusteilla. Vaikka mittarissa oli asteita muutama plussan puolella, niin silti kylmän tuulen ansiosta todellinen lämpötila oli alhaisempi.

Missä olet aurinko??

Harrastan aktiivisesti kerrospukeutumista, ja urheillessa varsinkin, se on mukavan olotilan edellytys. Viikko sitten pakkasen yhä ollessa kirpakkana läsnä, vedin juoksutrikoitteni alle pitkikset ja paitoja oli päällä kolmin kappalein. Tänään jätin välistä pois pitkikset ja paidatkin vähenivät kahteen, vetoketjukaulukselliseen juoksupaitaan ja päällä olevaan tiiviiseen juoksutakkiin. En voi sietää lepattavia tuulipuku-tyylisiä vaatteita, niiden kanssa juoksusta ei tule yhtä virtaviivaista  ja mukavan oloista, vaan olo on kuin juoksisi huonosti aukeava laskuvarjo selässä.
Mielipiteistä ja mukavuusasioista ei voi kiistellä, joten jokainen valitkoon omat mukavat juoksuvermeet päälleen ja antaa mennä tossua toisen eteen.

Aamutreenit ovat niitä parhaita!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Viikonloppuja!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti