"Train as if you were the worst, perform as if you were the best."

torstai 5. heinäkuuta 2012

M niin kuin MOTIVAATIO.

Motivaatio on ollut taas tapetilla viime aikoina enemmän tai vähemmän. Olen pohtinut omaa motivaatiotani eri asioiden suhteen. Aina ei huvita juosta, ei spinnata, heiluttaa kuulaa tai muuten vaan ei huvita tehdä mitään fyysistä.
Motivaatio on kaikki mitä tarvitset - kaikessa!
Samat asiat pyörivät myös asiakkaitteni mielessä, he kysyvät jatkuvasti neuvoa motivaation suhteen ja varsinkin siihen tilanteeseen kun motivaatio on täysin kadoksissa.
Minultakaan ei aina löydy täydellisiä vastauksia joka lähtöön. Jokaisen meistä on kurkattava sisäänpäin omaan itseemme, mietittävä tarkoitusperiä ja pohdittava todellisen motivaation tukipilareita.
Se mikä motivoi toista, ei välttämättä olekaan toiselle avuksi sohvan nurkasta nousuun.
Moni tarvitsee tsempparin mukaan saadakseen itsestään irti enemmän kuin yksin. Itsekin personal trainerina joskus mietin, että pitäisikö palkata oma personal trainer ahaa-elämysten herättäjäksi, uusien treenitapojen opettajaksi, sillä vaikka tietääkin paljon niin silti ammattilaisenakin on hyvä laajentaa perspektiiviä omien rajojen ulkopuolelle toiselta ammattilaiselta.
Motivaatio on kaiken alku ja juuri. Siitä lähtee ensimmäinen askel kohti tavoitetta, tavoitetta, joka on saanut meidät motivoitumaan ja toimimaan.
Mikä sinua motivoi liikunnan suhteen?
Mikä saa sinut hyppäämään jumpasta jumppaan viikosta toiseen?
Entä nostamaan rautaa salilla tai juoksemaan 25 kilometriä?
Joku siinä motivoi. Oli se sitten elämäntapa, joka on yhtä normaalia kuin syöminen ja nukkuminen, tai opittu välttämättömyys, jotta pysyisimme terveyden perikuvina, niin kaikkeen liittyy motivaatio joko sisäisesti tai ulkoisesti rakennettuna.
Miettikääpäs!

"Se joka ei koskaan luovuta, on lyömätön."
Ihanaa kesäistä viikonloppua kaikille motivoituneille ja motivaatiota kaipaaville:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti