"Train as if you were the worst, perform as if you were the best."

perjantai 6. syyskuuta 2013

SISU CROSS - veren makua, hikeä ja takuuvarmoja tuloksia!

Minulla on ilo ja kunnia esitellä henkilökohtaisesti Fressi Liikunta- ja Hyvinvointikeskusten syksyn UUTUUS SISU CROSS, joka lanseerattiin 19.8. neljässä keskuksessa ympäri maan.
Matkan varrelle mahtui paljon ennen kuin tämä tehokas toiminnallinen treeni saatiin lanseerauskuntoon.
Pilottina Sisu-talkoot alkoivat vuoden 2013 alussa Fressi Kampissa. Olimme pähkäilleet moista treeniä jo puolisen vuotta ennen kuin saatiin käynnistyslupa tälle supertehokkaalle puolituntiselle ja loppu onkin historiaa.
Moni jäi koukkuun, moni huomasi huimat tulokset nopealla aikavälillä ja moni kertoi kaverilleen. Lisää porukkaa vain vaelsi paikalle kerta toisensa jälkeen.
Itse puhun sisu-treenin puolesta henkeen ja vereen koska tämä on minulle kuin oma lapsi. Elän sitä. Hengitän sitä ja vien sanaa myös eteenpäin.
Myös mediamaailman kiinnostus SISU CROSS-talkoisiin on saatu herätettyä ja tämä on vasta alkua.
Teot puhuvat puolestaan. Hiki houkuttelee. Ja maksimisykkeet hipovat taivaita. Puhumattakaan tuloksista, joita sisukkuudella saadaan aikaan.
Tämä on tätä päivää. Tällä saadaan keho siihen tilaan ettei kävellä neljään päivään. Tällä hivuttaudutaan aina vain enemmän ja enemmän pois mukavuusalueelta niin että siihen tulee melkein jo pakkomielle.
Mutta kaikki on sen arvoista.
Kaikki tämä mahtuu 30 minuuttiin, kolmeen 7 minuutin patteriin. Välineinä toimivat mm. oma keho, levypainot ja -tangot, kahvakuulat, kuntopallot jne.
Neljän viikon ajan jokainen maanantai pitää sisällään tietyt talkootreenit, jokainen tiistai omansa jne. Kunnes kaikki taas vaihtuu seuraavaksi neljäksi viikoksi.

Onko sinussa sisua kokeilemaan??

-Heidi-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti