"Train as if you were the worst, perform as if you were the best."

sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Rankan viikon rankka lopetus.

Mennyt viikko on ollut täynnä minuuttiaikataulua, "lievästi" kohonnutta stressitasoa ja tekemistä, jonka olisi ylipäätään voinut jakaa useammalle viikolle jos olisi ollut järkevä. Mutta en sitten näköjään ollut järkevä.
Viikon takainen flunssa piti minut poissa fyysisestä rasituksesta aina torstaille saakka ja loppuviikko huipentui mahtavaan koulutustapahtumaan, jonka väenpaljous yllätti kaikki.
Jos ja kun saman katon alle ängetään, tai päästetään melkein 250 liikunta- ja hyvinvointialan ammattilaista niin energialataus ei voi olla muuta kuin kattoahipova ja käsinkosketeltava.
Itse satsasin eilisaamun uusien treenitapojen poimimiseen ja ahaa-elämysten herättelyyn. Ahmin tietoa ja taitoa crossfit-tyyppisestä treenauksesta ja jotta se olisi sitä itseään, sehän oli itse testattava. Räjähtävää voimaa ja kestävyyttä koeteltiin koko aamupäivä ja lopputulos oli se että nyt ei juuri tarvitse mitään kummempia tehdä tänä sunnuntaina kun paikat on niin kipeenä. Hyvällä tavalla!
Kiitos Kimmo hienoista aamupäivän treeneistä!!
Itse sain myös osani kouluttajana ja ehkä tärkein juttu itselleni oli työssäjaksamista käsittelevä luento, jonka pohjasin liikunta- ja hyvinvointialan ammattilaisten uupumiseen ja omiin kokemuksiini siitä.
Menneen viikon jälkeen tämä tuli itsellenikin muistutuksena siitä että "slow down" on joskus ihan hyvä käsite.
Kaikki se positiivinen energia ja kaikki se intohimo liikuntaa ja hyvinvointia kohtaan näkyi eilen kaikkialla. Aivan mieletöntä!!!
Kiitos kaikille kanssaolijoille ja kiitos uskomattoman upeasta gaalaillasta järjestäjille!!

Me kyllä osataan!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti