"Train as if you were the worst, perform as if you were the best."

tiistai 6. marraskuuta 2012

Keho kuulolla kehon kielellä.

Hmm. Mielenkiintoista.
Viikonlopun jälkeen lihaksissa tuntui. Tuntui todellakin, varsinkin lihakset joita en ole tainnut käyttää kovin aktiivisesti viime aikoina. Jopa jänteetkin kipuilivat polvitaipeissa ja reiden sisäosat tuntuivat repeävän liitoksistaan minä hetkenä hyvänsä.
Oli siis taas viikon alku ja se monien inhottu maanantai, joka aika nopeasti kääntyikin tiistaiksi.
Omaan maanantaihini kuuluu lähes aina klo 7.30 pilates-tunti. Myös tämän viikon maanantaina. Maanantaihini kuuluu myös monesti kahvakuula-tunti, jonka tänä maanantaina jouduin jättämään väliin. Rehellisesti sanottuna en olisi päässyt kovin montaa kertaa matolta ylös kuulan kanssa. Koko keho oli niiin kokonaisvaltaisessa "kiputilassa". Oli siis tehtävä jotain muuta, joten valitsin juoksumattotreenit. Ja se teki hyvää.
Tiistaihinikin kuuluu yleensä jotain omaa treeniä mutta tänä tiistaina oli jätettävä väliin. Oman kehon kuuntelu on ollut aika lailla pramilla viime aikoina ja sen kautta kumpuava hyvinvointi on tuntunut hyvältä.
En halua liikunnan ja treenien olevan mikään pakkomielle tai ylisuorittamista, vaan haluan jokaisen treenikerran sydämellä tehtynä <3, kirjaimellisesti.
Näillä siis mennään.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti