"Train as if you were the worst, perform as if you were the best."

maanantai 26. marraskuuta 2012

Hierontaa.

Tänään kävin taas hierotuttamassa selkääni ja hartioitani. Viime viikkoiseen verrattuna tämän päivän kokemus oli suurimmalta osalta jo jopa miellyttävä ja rentouttava. Alaselkä ei enää tuntunut kipeältä - johtunee siitä etten enää linkuta jalkaani - ja muutenkin tuntui että edellinen kerta oli avannut pahimmat lihasjännitykset. Työsarkaa yhä kuitenkin on, sillä yläselkä, ja varsinkin lapaluiden seutu, on yhä työn ja tuskan takana ennen kuin se on täydellisesti rentoutunut. Jos tällaista tilaa voi edes saavuttaa...
Kaularangan ja niskan seutu jätettiin tänään pois ja pyysin hieromaan olkapäät. Ja käsittelyn tarpeessa ne olivatkin. Miten voin olla saanut ne niin jumiin ja niin kipeiksi?? Apua!
Onneksi tälle aamupäivälle, ennen hierontaa, osui sopivasti CrossCore-tunti, johon pääsin kerrankin osallistumaan asiakkaan roolissa, sillä nyt ei sitten kannatakaan huomenna tehdä mitään. Antaa lihasten palautua kovasta käsittelystä rauhassa ja treenataan sitten keskiviikkona taas.

Tällä kertaa en saanut neljän päivän päänsärkyä enkä niin kipeitä lihaksia etten voisi nukkua selälläni. Edistystä on siis havaittavissa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti