"Train as if you were the worst, perform as if you were the best."

maanantai 3. joulukuuta 2012

"War machine" rules!!!

Tänään paljastui heikkouteni. En tiedä johtuiko se äärimmäisen huonoista kolmen tunnin yöunista vai onko ylävartaloni lihakset ihan oikeasti niin heikossa kunnossa. Mene ja tiedä.
Oli niin tai näin, varmaa on se että CrossCore on huipputehokas treeniväline koko kehon lihaksille.
Jostainhan se aika omiin treeneihin on repästävä ja siihen olen varannut säännöllisesti nyt ainakin maanantain aamupäivät aikaa. Vaihtelua on olla edes joskus jonkun muun ohjaamalla tunnilla ettei aina ole itse se, jolla on tuulisuojat naaman edessä.
CrossCore, jopa "War machine"-nimelläkin tunnettu, kattooon, puolapuihin, rekkitankoon tai taljaan ripustettava "köysihärpäke" ottaa luulot pois treenaajaltaan.
Tänään 45 minuutin tunnilla tehtiin vain ja ainoastaan köysissä liikkeitä. Auts! Ja mä kun luulin että olen ihan kohtalaisessa kunnossa.
CrossCoren teho perustuu toiminnalliseen harjoitteluun voimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta hyödyntäen ja kehittäen. Vastuksena on oman kehon paino, ei sen enempää.
Taasen tuli todistettua kuinka käytämmekään kehostamme vain murto-osan sen potentiaalisesta kapasiteetista. Meidän kehosta on vaikka mihin! Nyt salaa lähden harjoittelemaan roikkumisia ja leuanvetoja jotta saan uusia ärsykkeitä keholleni vanhojen jatkeeksi.
Tämä oli päivän parasta antia ja varsinkin kun oli taas se maanantai.

Mukavaa viikkoa!!

-H-
Käy kiinni!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti