"Train as if you were the worst, perform as if you were the best."

perjantai 21. joulukuuta 2012

Kohti valoa!

Tänään käännämme katseen kohti valoa. Pimeys taittuu ja matka kohti kevättä, kohti aurinkoa alkaa. Taas kerran. Tunnelin päässä näkyy piste, joka tästä päivästä lähtien alkaa kirkastumaan hetki hetkeltä, minuutti minuutilta.
Olen ollut viime aikoina naimisissa sanojen ja lauseiden kanssa. Joskin olen myös joutunut kirjoittamaan niinkin paljon eri lähteisiin ettei omaan blogipostauksiin ole sitten löytynyt enää riimin riimiä.
Aina eivät sanat soinnu, eikä myöskään tekstiä synny. Silloin on hyvä vain antaa asian olla, hetken aikaa, rauhassa - kyllä sieltä taas jotain tipahtaa.
Tällä viikolla on tipahtanut yhtälailla sanoja suusta tekstiin kuin ideoita uusiin treenitapoihin. Aika on ollut kortilla joulun alla, joten treenit on pakostakin jääneet lyhyeen mutta sitäkin tehokkaampaan settiin. Olen kunnostautunut viime aikoina intervalli-tyyppisillä treeneillä, joissa syketasot hipovat taivaita. Puolessa tunnissa voi saada paljon aikaan jos osaa ja uskaltaa haastaa itseään.

Tämän viikon treeneihini kuului kaksi saman tyyppistä intervallisettiä.

Ensimmäisessä yhdistin juoksumatolla 2 minuuttia kestävät juoksuvedot 12km/vauhdilla lihaskunto-osioon, jossa tein intentiiviset 2 x 20 sekunnin monipuoliset lihastreenit vaihdellen liikkeitä aina juoksuosioiden välissä.

Toisessa treenissä pidättäydyin enemmän aerobisessa. 32 minuutissa vaihdoin juoksumattoa ja soutulaitetta 2 minuutin välein pitäen syketasoa jatkuvasti korkealla.

Kumpainenkin treeni tuntui loistavalta vaihtelulta, enkä ehtinyt sen kummemmin miettiä kyllästymistä missään vaiheessa.

Näillä eväillä on hyvä lähteä joulun viettoon! Joulufiiliksistäni voi lukea enemmän tästä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti